Made for home - made for life
snedker

Historien forpligter

Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder.

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.

Designerens kreativitet forstærkes gennem samarbejdet med håndværkeren, der kender alt til materialer, teknikker og muligheder. Resultatet er møbler med idé og identitet, form og funktion, finish og finesse, dynamik og detaljer.

chairs

”Møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer”

 

highboard

 

Sun and forest

 

Møbler med omtanke

Med mange år i branchen har vi en klar holdning til det, vi arbejder med - og måden vi gør det på.

Det begynder med udvælgelsen af træ og råvarer. Vi sikrer os, at kvaliteten er optimal. Det betyder for eksempel, at massivt træ skal have den rigtige fugtighed, færrest mulige knaster og – naturligvis – komme fra statsanerkendte skovbrug.

Ofte bruger vi finér til overflader. Det har flere fordele. Den ene er, at vi minimerer forbruget af massivt træ og sparer på naturens ressourcer. Den anden er, at spånplader eller MDF-plader – som vi limer fineren på – både er stærkere og bedre for miljøet, da de er fremstillet af overskuds- eller genbrugstræ.

Alt træ og finér bliver omhyggeligt håndsorteret, så de naturlige åretegninger og farvevariationer bliver så ensartede som muligt. Det giver pænere møbler. Det sætter vi som fagfolk en ære i – og det gør vores kunder gladere.